Miha bodytec

Fundada en 2007, miha bodytec GmbH té els seus orígens a miha Maschinen GmbH, que ha estat desenvolupant i fabricant innovadors productes per l’esport i la industria médica desde fa més de 40 anys.

miha2

Fabricat a Alemanya, compleix amb alts estàndards de qualitat.

DSC_1486_schwarz

Tots els programes basats en dades i estudis científics i orientats a assolir els beneficis més alts possibles per als nostres clients i amb un ús senzill.

 

El funcionamient de Miha Bodytec es totalment revolucionari: s’ estimulen simultàniament tots els músculs agonistes, antagonistes i la musculatura profunda amb impulsos elèctrics.  Això permet als usuaris entrenar de forma suau i efectiva ambdós grups musculars, i també el cos complet. L’efecte es pot apreciar en poc temps.

Bild 194

 

CARACTERÍSTIQUES DE MIHA BODYTEC:

  1. ENTRENAMENT INTEGRAL DEL COS
  2. DOS MODUS D’ENTRENAMENT: ESTÀTIC O DINÀMIC
  3. AGONISTES I ANTAGONISTES S’ACTIVEN AL MATEIX MOMENT
  4. LES CONTRACCIONS MUSCULARS PROVOCADES PER L’ELECTROESTIMULACIÓ PODEN SER MÉS INTENSES QUE LES ACTIVADES PER L’ENTRENAMENT TRADICIONAL, AMB UNA CARREGA MÉS BAIXA PER LES ARTICULACIONS.
  5. ARRIBA AL TEIXIT MUSCULAR PROFUND
  6. APLICABLE A TOTES LES EDATS I CONDICIONS FÍSIQUES
  7. MÉTODE D’ENTRENAMENT D’ALTA INTENSITAT I CURTA DURACIÓ.

https://www.youtube.com/embed/WEso_uC-yLY“>

 

Miha bodytec es un dispositiu d’entrenament global amb diferents aplicacions.

  • APRIMAMENT I TONIFICACIÓ

 Sovint, a  moltes dietes d’aprimament, observem una pèrdua de pes important però amb el temps una recuperació d’aquest pes. La raó: s’ha perdut aigua, no greix! Produint un efecte “yo-yo”: dieta-engreixar-aprimar-engreixar…

Per altra banda, existeix una lluita contra la cel.lulitis i la “pell de taronja”. Les dones més afectades al tenir un teixit conectiu més dèbil i elàstic que el dels homes, tendeixen a una acumulació de greix a zones específiques ( glutis, malucs i cames). En la cel.lulitis, l’augment de cèl.lules de greix causa pressió a l’epidermis produint aquestes marques poc atractives, la pell de taronja.

PER ACONSEGUIR PERDRE PES I REMODELAR LA FIGURA ELS MUSCLES SON EL MOTOR.

COM MAJOR SIGUI LA MASSA MUSCULAR, HI HAURÀ UN AUGMENT DEL METABOLISME BASAL, AUGMENTANT LA CREMA DE CALORIES I AFAVORINT AIXÍ REGULAR MÉS FACILMENT EL PES I REMODELAR LA FIGURA.

MIHA BODYTEC ÉS LA CLAU PER REDUIR LA CEL.LULITIS. L’entrenament intensiu de forma regular ajudarà a reduir l’excés de greix corporal, augmentar el muscle i influir positivament en el muscle. Un grup de músculs ben entrenats, tensaran la pell i faran que aquesta es vegi més bonica i suau.

L’entrenament integral amb electroestimulació que ofereix Miha bodytec, entrena simultàniament tots els grans grups musculars amb una alta intensitat.

  • VITALITAT I FORTALESA: SALUT

El mal d’esquena és un dels malestars més comuns de la nostra societat. Molts factors hi contribueixen: manca d’exercici, mala nutrició, males postures, estrès,… Per evitar el dolor i protegir les articulacions adoptem postures unilaterals  però aquestes en realitat provoquen contraccions d’aquests grups musculars produint una situació de cronicitat. Això provoca un enduriment de la musculatura i  limitació de la mobilitat;  menys utilització del múscul porta a una atrofia muscular que portarà a un major estrès dels cossos vertebrals i les articulacions: MÉS DOLOR!

La millor prevenció per el  mal d’esquena és una faixa forta de músculs forts per estabilitzar la columna. Un entrenament amb Miha bodytec permet arribar als músculs més profunds de l’esquena, aquells que donen estabilitat.

Aquesta estabilitat muscular alleugerarà els tendons inflamats, els espais vertebrals comprimits augmentaran de tamany arribant així millor els nutrients i donant més elasticitat a aquests.

  • CONDICIÓ- POTÈNCIA -CELERITAT. 

Millor resistència, millor velocitat i potència de múscul. L’entrenament amb Miha bodytec aconsegueix una estimulació bioelèctrica del múscul. Activa simultaniament els músculs agonistes, antagonistes i estabilitzadors.

 

 Demana més informació als nostres comercials de Renoir, distribuidors  a Andorra de Miha bodytec

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s