Indiba Activ

La companyia Indiba lidera el disseny, fabricació i comercialització d’equips de radiofreqüència a través d’una tecnologia única, exclusiva i patentada. Sent de gran ajuda per als professionals de l’àmbit de la fisioteràpia, medicina esportiva, rehabilitació, spa i tractaments estètics.

img_2317

INDIBA® mitjançant estudis mèdics realitzats ha descrit el Sistema Proionic® com l’únic sistema que estimula l’intercanvi iònic intra i extra cel·lular restablint amb això l’activitat elèctrica cel·lular, la qual cosa permet la correcta funcionalitat tissular.
Aquest sistema basat en la freqüència 448 kHz que és el fonament de la nostra teràpia cel·lular activa, estimula la bio-estimulació, la microcirculació i promou la hiperactivació metabòlica, respectant al mateix temps la fisiologia cel·lular.

Els prop de 150 articles clínics i estudis d’investigació mèdica que avalen l’interès, l’eficàcia, la seguretat i l’abast de la metodologia INDIBA.

Efectes Biològics:

  • BIO-ESTIMULACIÓ: ATÈRMIA L’energia generada a la freqüència 448 kHz millora la permeabilitat de la membrana cel·lular, fins i tot en condicions subtérmicas. Incrementa els intercanvis intra i extracel·lulars, i promou la regeneració tissular. S’augmenta el metabolisme, així com la demanda cel·lular d’oxigen.
  • MICROCIRCULACIÓ: TÈRMIA L’augment de la microcirculació complementa l’bio-estimulació i aporta als teixits els elements que necessita per a la seva regeneració. La vasodilatació capil·lar nodreix i oxigena els teixits, millorant la reabsorció venosa i limfàtica.
  • HIPERACTIVACIÓ: HIPERTÈRMIA La hipertèrmia indueix un increment important del metabolisme cel·lular, s’inicia al teixit un procés de reestructuració per combatre la fibrosi. El teixit es reorganitza fins i tot en els casos crònics en què la fibrosi ja es troba instaurada, com succeeix per exemple en les seqüeles de traumatismes oa l’artrosi

 

logo indiba activ proionic-website-848x1024indiba-activ_1

El terapeuta adapta els tractaments a les necessitats del pacient. La tolerància de la teràpia permet que aquesta sigui utilitzada d’una manera intensiva accelerant així la recuperació ja que pot ser aplicada diàriament. La major fortalesa de INDIBA és el seu programa de formació.

 

 

 

 

 

Consulta  Indiba Activ http://www.indibaactiv.com/ o als nostres comercials de Renoir per Andorra

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s