Lliteres Naggura

Naggura neix com a un projecte d’un jove equip totalment compromès a fer realitat un somni en comú; el de crear mobiliari tècnic i genuí que trenca les normes del disseny i, a la vegada, està concebut per acomplir les necessitats de treball dels professionals més exigents. Lliteres amb una forta personalitat que brillen amb llum pròpia. Un projecte fet des del cor; a labour of love.

  • PHYSIO & HEALTH: Dos linies N’Run i N’Go

N’RUN: Una col•lecció de mobiliari de fisioteràpia que destaca pel seu disseny clarament fresc i innovador. Lliteres concebudes per desafiar les normes més convencionals i creades per adaptar-se a la forma de treballar del professional. 6 models diferents pensats en les necessitats del professional amb les millors prestacions i qualitat.

naggura

Consulta els diferents models a cataleg-physio-nrun-es

N’GO: una col·lecció de lliteres de tractament que combina simplicitat, qualitat i disseny. La forma de la seva base està inspirada en la d’un corredor a la línia de sortida; preparat i llest per sortir. Lliteres concebudes sota la premissa de que les millors idees són, sovint, les més senzilles. Les seves formes suaus, arrodonides i fines contrasten amb la seva personalitat i esperit lluitador.

ngo_301_d

4 models N’GO segons les necessitats del professional. Consulta el catàleg cataleg_physio_ngo_es i si vols saber-ne més detalls quadripticngo_es

  • BEAUTY & CAREN’CARE és una col·lecció de mobiliari de bellesa que destaca per la seva sensibilitat i pel disseny inspirat en el derma, les seves formes i textures. Lliteres concebudes per transmetre equilibri i harmonia als pacients que busquen en els seus tractaments de bellesa.

Consulta el catàleg a  ncare_triptic_es o http://www.naggura.com/ca/naggura o demana més informació als nostres comercials de Renoir.

I properament…

  • N’STEP: una col·lecció de mobiliari tècnic de podologia que destaca per la seva pròpia essència i funcionalitat. Línia inspirada en una empremta; la marca que defineix la singularitat de cada ésser humà i de cada animal sobre la superfície. Mobiliari dissenyat per a deixar una petjada especial en el camp de la podologia.

Demana més informació a Renoir, distribuidors de Naggura per Andorra.

Anuncis