Cazcarra: Maquillatge Professional

Des de la seva fundació el 1985 Cazcarra Image Group s´ha enfocat en la seva passió per la cura de la imatge personal, entès com un mitjà per al desenvolupament del benestar, de l’equilibri interior i de l’autoestima.

En la 1ª Escola Superior d’Imatge d’Espanya han format a més de 27000 professionals, transmetent la seva passió i creant futur.

L’èxit com a formadors va donar lloc a la creació de TEN IMAGE, UNA AREA EMPRESARIAL PER A LA INVESTIGACIÓ I EL DESENVOLUPAMENT DE PRODUCTES PROFESSIONALS.

 

imagen-identificativa-TEN-IMAGE-650x200

Cosmètics eficaços, cosmétics que funcionen, creats per ajudar-te a augmentar el valor d’un capital molt valuós: la teva imatge.

  • CUIDA LA TEVA PELL. Cosmètics i maquillatges hipoalergènics, creats per respectar i cuidar la teva pell. Amb principis actius d’origen natural i sense elements agressius.
  • PER UN ÚS INTENSIU. Col·leccions professionals creades per a ser usades de forma intensiva , tant per professionals com per apassionats de la bellesa que simplement volen obtenir la seva millor imatge .
  • LLARGA DURACIÓ. Sempre segura, sempre bella, sense retocs , facilitant la feina dels professionals i aconseguint que sempre presentis una imatge impecable.
  • ALT RENDIMENT. Nomès et caldrà poca quantitat per aconseguir un gran resultat. Obtenint màxima rapidesa i comoditat d’aplicació.
  • PRODUCTES RESPONSABLES. Tenint cura del medi ambient i no fent servir animals per testar el producte.

Distribuit a Andorra per Renoir.

Anuncis