Nova Mascareta Nigth Success de GDC

Us presentem la nova mascareta de Germaine de Capuccini, una Màscara  de Nit Renovadora, Nigth Success de Timexpert Rides.

Se sap que la nostra pell és més receptiva a la nit, viu la seva fase de major activitat cel·lular, aconseguint regenerar tres vegades més ràpid que durant el dia. Mentre dorms, la pell es dedica a fer “hores extres” esmenant els possibles danys soferts.

NIGHT SUCCESS Màscara Nit Renovadora, és el teu nou gran aliat en bellesa. Una mascareta-gel transparent, de textura lleugera, que actua de manera original i infalible durant tota la nit, aportant una increïble sedositat a rostre, coll i escot.

El seu extraordinari acabat deixa una coberta flexible, una pel·lícula transpirable que atrapa la humitat aconseguint un bany d’hidratació contínua, ajudant a la pell a descansar com si estigués en una bombolla, lliure de signes de fatiga.

El cutis desperta fresc i renovat com quan gaudeixes d’un somni reparador. NIGHT SUCCESS, un resultat espectacular, un èxit per a la pell.

Un concentrat d’ingredients d’acció:

  • Regenerant, reafirmant i antiarrugues. Millora la “arquitectura cutània” combatent les arrugues des de l’interior. Pro-Collagestine-Fill Tecnologia.
  • Revitalitzant i detoxificant. Ajuda a la pell a lliurar-se de totes les toxines acumulades durant el dia. D-Tox-Control.
  • Suau exfoliació. Revela la lluminositat natural de la cara i el permeabilitza per afavorir l’absorció dels altres ingredients actius. Caviar de Lima.
  • Beneficis antioxidants i anti-edat. Perles de vitamines A, C i E.

Demana més informació als nostres comercials de Renoir, i aprofita la nit per cuidar la teva pell i rejovenir!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s