UNIK: Nous Productes Arual per perruqueria

Molts dels nostres clients ja coneixen els productes Arual, una empresa líder espanyola dedicada a la fabricació i comercialització de productes destinats als professionals de la perruqueria i la cosmètica.

A Comercial Renoir tenim la nova línia de tractament pel cabell d’Arual: UNIK

  •  UNIK SEBUM BALANÇ: Línia de Tractament Antigreix. SEBUM BALANÇ actua primordialment regulant de les glàndules sebàcies, aconseguint una segregació adequada de les mateixes. Aconseguint una neteja profunda del cuir cabellut; retornant al cabell la seva brillantor i volum original. El PH de l’Xampú SEBUM BALANÇ és neutre, per tant si es necessita un rentat diari, això pot realitzar-se sense cap tipus d’inconvenient. Ingredients actius: Farigola, Aloe Vera i Te Verd. Formulada SENSE parabens.

tratamiento-sebum-arual

 

  •  UNIK HI-TECH PEELING: Línia de Tractament Anticaspa.Tractament HI-TECH PEELING de xoc per aconseguir una DOBLE ACCIÓ: ELIMINAR la caspa i EVITAR LA SEVA REAPARICIÓ. A més els seus ingredients actius garanteixen un alleugeriment als picors i irritacions ocasionades per la caspa. El PH de l’Xampú HI-TECH PEELING és neutre, per tant si es necessita un rentat diari, això pot realitzar-se sense cap tipus d’inconvenient.
    Ingredients actius: Extracte de Romaní, Extracte de Llimona i Mel. Formulada SENSE parabens.

tratamiento-caspa-arual

 

  • UNIK HAIR REGENERATOR: Línia Tractament Anticaiguda . El tractament ANTICAIGUDA HAIR REGENERATOR ha estat desenvolupat pel nostre departament per a la caiguda del cabell, cabells debilitats i fràgils. El producte actua com un estimulador del Creixement Capilar. Després de l’aplicació del tractament pot observar-se com es va recuperant la densitat capil·lar i com s’enforteix el cabell, aconseguint que el cabell creixi més sa i fort.
    Ingredients actius: Vitamines, Pantenol, Germinat de soja i Blat. Formulada SENSE parabens.

tratamiento-caida-arual

 

  • UNIK COLOR CARE: Línia Tractament Color . Tractament CABELLS TENYITS i / o descolorits. COLOR CARE és un tractament d’última generació desenvolupat per a cabells que després de processos de coloració resulten: ressecs, porosos i trencadissos; i per garantir la fixació i protecció del color, aportant lluminositat i brillantor. Com a resultat el cabell tindrà un aspecte sa, lluminós, brillant i sedós, i el Color tindrà una fixació màxima.
    Ingredients actius: Filtres UVB i UVA, Vitamina E i Keratina. Formulada SENSE parabens.

tratamiento-cabellos-arual

 

Podeu demanar més informació als nostres comercials de Renoir sobre aquesta nova línia de tractament per perruqueria. També podeu consultar detalls del producte a: http://www.arual.es/productos/

Anuncis

2 pensaments sobre “UNIK: Nous Productes Arual per perruqueria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s