Nou Tractament Facial de Massada: Amethyst & Collagen Lifting Cream

AMB EL PAS DELS ANYS … canvia el nostre organisme i amb ell la nostra pell. Per evitar-ho hem de treballar l’estructura: el col.lagen i l’elastina.

fullsizerender

Què necessita la nostra pell per tornar-li lluminositat i vida?
MASSADA es posa mans a l’obra per al desenvolupament de un nou producte dins la linea d’àcid Hialurónic que s’adeqüi en cada moment a l’edat i les necessitats de la pell: AMETHYST & COLLAGEN LIFTING CREAM

hialuronico

Amb actius naturals i com a ingredients estrella:

  • Àcid  hialurónic: L’àcid hialurònic que utilitza MASSADA procedeix de BIOTECNOLOGIA, i d’aquesta manera s’obté la mateixa fracció que es sintetitza en els fibroblasts de la dermis.
  • Col.lagen i Elastina: Hidrolitzats d’origen marí. Mida perfecte per penetrar en pell i formació de nova fibres de col·lagen
  •  Amatista: Mineral , d’origen magmàtic , silicat ( SiO2Fe3 + ) ,derivat del quars , de color violeta en diferents tonalitats en funció del seu contingut en ferro. És la PEDRA DE LA PAU perquè aporta serenitat i harmonia

Un nou tractament professional per cabina dins la línia d’Àcid Hialurònic que cobreix les necessitats de pells madures que exigeixen un tractament concentrat profund.
El tractament va unit a una aplicació en cabina amb un Massatge Activador potenciat per l’acció equilibrant de les gemmes d’ametista .
És un tractament permanent i efectiu amb acció reafirmant, hidratant i
preventiva. Una solució multifuncional per combatre els diferents signes del
envelliment.
Els seus exclusius ingredients, entre els quals destaquen el col·lagen i l’elastina
hidrolitzats d’origen marí, penetren profundament en la pell
combatent la flaccidesa i la pèrdua de finor. La fórmula es completa amb el
dinamitzat de amastita , obtingut mitjançant un exclusiu i acurat procés .

Indicat per a pells madures a partir dels 40 anys o pells més joves envellides prematurament , moment en el qual el col·lagen i l’elastina , entre altres, es degraden especialment .
L’aportació de col·lagen i elastina directament a la pell afavoreix l’efecte de sosteniment i elasticitat a la pell. Harmonia i benestar seguint les aromes subtils de la violeta , i l’energia vibracional l’extracte de l’ametista .

LA NOVA AMETHYST & COLLAGEN LIFTING CREAM  especialment indicada a partir dels 40 anys i s’aplicarà per a la nit ja que aprofita els processos regeneratius que es donen durant la fase de son i per descomptat es pot utilitzar també durant el dia.

fullsizerender-1

Demana més informació als nostres comercials de Renoir!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s