INDIBA ACTIV

Molts professionals de la salut, fisioterapeutes i metges esportius, ja conèixen els beneficis de la tecnologia Indiba en els seus tractaments. Amb una amplia bibliografia médica i una formació amb protocols de treball molt acurats.

logo indiba activ

INDIBA® mitjançant estudis mèdics realitzats ha descrit el Sistema Proionic® com l’únic sistema que estimula l’intercanvi iònic intra i extra cel·lular restablint amb això l’activitat elèctrica cel·lular , la qual cosa permet la correcta funcionalitat tissular.
Aquest sistema basat en la freqüència 448 kHz que és el fonament de la nostra teràpia cel·lular activa , estimula la bio – estimulació, la microcirculació i promou la hiperactivació metabòlica , respectant al mateix temps la fisiologia cel·lular.

proionic-website-848x1024

Amb la seva tecnologia patentada aconsegueix un triple efecte per una millor recuperació i disminució del dolor.

  • BIO-ESTIMULACIÓ
  • MICROCIRCULACIÓ
  • HIPERACTIVACIÓ

Indicat en:

  • REHABILITACIÓ: Accelera  els mecanismes naturals de reparació del teixit. Tant en patologia aguda com crónica l’ objectiu fonamental del tractament és la reducció  del  dolor, la inflamació i  accelerar els procesos de curació.

  • FISIOTERAPIA ESPORTIVA: Reducció del dolor, Prevenció de lesions, Ràpida recuperació, Una bona forma física.

esportistesWEB_tots

  • SOL PÈLVIC:  L’edat, el part i l’estil de vida poden afectar-lo tant a població masculina com femenina,  provocant l’ aparició d’ alteracions como el dolor pèlvic, incontinéncia urinaria i fecal, vaginisme o dispareunia.

INDICACIONES

  • FISIOESTÉTICA: actúa reequilibrant el metabolisme cel.lularaconseguint uns teixits més compactes i d’ aparença més jove. Millora la microcirculació, disminueix l’edema, redueix els dipòsits grassos i la flaccidesa cutania.

Distribuit al Principat d’Andorra per comercial Renoir, demana més informació i guanya en salut per tu i els teus clients. Si vols conèixer més pots consultar http://www.indibaactiv.com/es/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s