Nova Coloració by Dikson

A Renoir sempre busquem els millors productes per als nostres professionals, cercant la millor relació qualitat preu del mercat.

Et presentem la nova linea de productes de coloració Dikson. Amb més de 50 anys d’experiència i directament d’Italia ens arriben aquests nous productes.

 

  • Dikson Color Ta’al: Amb proteïnes i extractes vegetals. Gràcies a les seves substàncies medicinals ( malva i camamilla ) i l’alta tecnologia , desenvolupa 5 accions sobre el cabell : acció cosmètica i  de tractament , acció tonificant i il.luminadora, acció protectora del color, acció reequilibrant ,  acció cobertura completa. 93 tons dividits en 11 sèries. Tub de 110 ml si és el cas per a dues aplicacions amb relació 1 : 1 de mescla  . Tons blanquejadors : 1,5 a 3. Dermatològicament provat. Per a ús professional.

taal

  • Ta’al Extra Coverage: Fórmula de coloració amb Oli d’Argan i Pantenol, enriqueixen la fórmula garantint la protecció, defensa i respecte del cabell i del cuir pil.lós al mateix temps que ofereix un color extraordinari. Cobertura de canes 100%.  9 tons en tub de 120ml.

 

  • Dikson color Anniversary: 2 en 1 color i acondicionador en un sol producte. La primera coloració amb oxidant. Una acció acondicionadora al mateix temps que es fa l’aplicació del tint gracies a:  l’acció d’Hydrafeel 3, un actiu d’origen vegetal que aseguda una protecció i hidratació óptimes; Jaguar C162, amb una base vegetal que té un gran efecte tractant i cosmètic. Beneficis antioxidants i antienvelliment gràcies a l’Oli d’argan i l’extracte de Bayes de Gogi. Una Acció Colorant aconseguni tn color més brillant, més intens i una cobertura perfecte del cabell blanc.

color anniversary

Aquí trobaràs més informació FOLLETO_TINTE_ANIVERSARIO_CAST (1)

 

Demana més informació sobre aquests nous productes de coloració als nostres comercials de Renoir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s