Oil Miracle Bonacure de Schwarzkopf Professional

Les gammes de cura de BC Oil Miracle combinen la solució de problemes amb una experiència de luxe al saló. Adequat per a tot tipus de cabell que necessiti brillantor . Els millors olis per oferir una suavitat i una cura òptims per al cabell i el cuir cabellut.

Argan Oil per cabell normal a gruixut, Barbary Fig Oil per cabell apagat i sec, Marula Oil per cabell normal a fi i Rose Oil per cabell i cuir cabellut estressat.

  • BC Oil Miracle Xampús amb Olis , amb la Tecnologia Micro Oil Infusion , netegen suaument el cabell alhora que distribueixen de manera uniforme l’oli sense sobrecarregar el cabell. Proporcionen un vel d’oli només on cal, omplint els buits porosos i suavitzant el cabell sense sobrecarregar . Asseguren una suavitat tangible i una brillantor increïble.
  • BC Oil Miracle Gelatina amb Olis, combina els beneficis dels olis d’Argan, Marula, Figa Chumbo i Rosa amb els de la Queratina Hidrolitzada i els ingredients de cura catiònics . Les partícules minerals i els polímers formadors de pel·lícula sedosos perfeccionen l’estil i aporten una brillantor lluminós.
  • BC Oil Miracle Oil Mists, estan basats en una fórmula innovadora lliure de silicones i conté la Tecnologia revolucionària Dry Oil que es distribueix amb precisió pel cabell proporcionant una lluentor increïble i lleuger. Resultats de cura amb olis superiors i amb un efecte d’assecat més ràpid.
  • BC Oil Miracle Tractaments de Acabat, estan basats en la Tecnologia innovadora d’ Evaporació que proporciona una suavitat palpable i una brillantor increïble sense deixar residus en els cabells ni sobrecarregar .

I la novetat més revolucionaria la tenim en Oil In Gelée, una Gelatina que combina els diferents olis de les lines Oil Miracle cuidant en profunditat el cabell i donant una brillantor increible, suavitat, nutrició lleugera i una definició flexible. Amb un format elegant que et seduirà!

Gelatina BC Oil

 

Demana més informació als nostres comercials de Renoir o consulta a http://www.schwarzkopf-professional.es/skp/es/es/home/productos/cuidado/bc-bonacure/bc-oil-miracle-vista-general.html

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s