Nutricosmètica de Massada

Massada, The Natural Therapy, ha creat la linea de productes de Nutricosmètica, perque la bellesa és treballa desde l’interior. Nutrients que aportaran beneficis cosmètics elaborats amb els millor productes de la natura.

  • Càpsules d’Oli d’Onagra: Donada les seves indicacions per problemes de la pell , s’utilitza en molts productes cosmètics , completant el tractament amb la seva ingestió en forma de càpsules. Millora l’acne, el debilitament de les ungles , els èczemes , normalitza la producció de saliva i llàgrimes , redueix el nivell de colesterol a la sang, alleuja les tensions premenstruals i la menopausa.

 

  • Càpsules de Beta-Carotè: Reforça , accelera i perllonga el bronzejat. Prevé i alenteix l’envelliment . Potent antioxidant que manté sans els teixits, ja que activa el sistema immunològic de la pell. Estimula la producció de melanina i protegeix la pell dels efectes nocius de les radiacions solars.

 

  • Càpsules de Vinagre de Poma:  Estimula l’eliminació de líquids. Desintoxicant ja que facilita l’eliminació de greixos i toxines. Alleuja el inflor abdominal i facilita l’eliminació de gasos. Depuratiu i remineralitzant : augmenta la secreció d’enzims relacionades amb la digestió dels greixos.

 

  • Càpsules Regeneradores Antiaging Bio Cel.lular: Càpsules antiaging regeneradores molt riques en polifenols procedents de la llavor de raïm xampany , de l’oli d’oliva del sud-est mediterrani i de BT CoQ -10. La seva alta capacitat antioxidant ajuda a prevenir la formació de radicals lliures, embellint i rejovenint la pell al mateix temps.

 

  • Càpsules Minceur Intensive Fat Burner: Càpsules d’Àcid Linoleic Conjugat (CLA) Tonalín ® 1000 mg . Redueixen el greix corporal. S’ha demostrat en diversos estudis que l’ Tonalín té un paper clau en la regulació de la composició corporal. Inhibeix la lipoproteinlipasa i estimula el metabolisme del greix. Cal tenir en compte que modificar els hàbits alimentaris i fer exercici són la clau per mantenir el pes aconseguit.

Demana més informació als nostres comercials de Renoir i aprofita les nostres ofertes perquè aquest estiu puguis oferir-los juntament amb els tractaments corporals de cabina.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s