Novetat en Perruqueria: Extensions i Complements Sangrà

Sangrá és una referència a nivell internacional en productes de postissos per la seva qualitat , per la seva innovació constant, pel seu servei, perquè sempre està a l’avantguarda.

Entre els seus diferents productes et volem presentar les Extensions en Cabell Natural.

SANGRA

Creiem en la bellesa natural, per això els productes Sangrà , realitzats amb la més alta tecnologia, estan pensats perquè no es noti que els portes , i per realçar les teves millors qualitats.

Sangrá t’ofereix diferents sistemes d’aplicació d’extensions per aconseguir una cabellera única, amb el color que tries i la forma que més t’agradi.

Amb un cabell  100% natural Remy Seleccionat , el que significa que respecta la direcció del cabell d’ arrel a puntes el que evita que es puguin enredar o que s’encrespi un cop col·locat .

Tots els sistemes d’extensions estan pensats per a totes les necessitats de la dona d’avui dia:

  • EXTENSIONS DE QUERATINA: És el mètode més invisible. La seva adhesió al cabell es produeix mitjançant queratina , que és un component natural del propi cabell. Es col·loca mitjançant una màquina especial (la nostra SPEED ) que tenen els professionals en el seu saló. Aquestes extensions permeten obtenir una llargada i volum de cabellera considerable. La seva durada estimada és fins a 6 mesos. A partir d’aquesta data , el cabell propi creix diversos centímetres , de manera que l’extensió es baixa de l’arrel i podria ser visible.
  • EXTENSIONS DE CLIP: Són les imprescindibles i el millor accessori per la teva bellesa . Te les poses i treus quan vulguis : et permet canviar de look tantes vegades com triïs .
  • EXTENSIONS ADHESIVES: Fàcils de posar. Cada extensió té una doble part adhesiva , per col·locar-la en línia en el propi cabell a manera de ” sandvitx”. No precisa de cap planxa o pinça per a la seva col·locació, tan sols cal pressionar amb els dits.La durada de les extensions adhesives està estimada entre 1 i 2 mesos. Transcorregut aquest període el propi cabell creix diversos centímetres , de manera que l’extensió es baixa de l’arrel i podria ser visible, pel que és recomanable si es vol reutilitzar , tornar a posar un altre adhesiu doble cara, que comercialitzem com RECANVI ADHESIU
  • EXTENSIONS TEIXIDES: Són les més sol·licitades per a les persones que volen volum en poc temps. Són cortines de cabell natural que s’uneixen al propi cabell amb anelles pressionades amb un alicates .A més de volum, les extensions teixides també aporten llargada i color al cabell. El professional pot tallar l’ample de la cortina com vulgui, adaptant-lo a les mides del cap del client a la carta.La durada de les extensions teixides està estimada entre 2 i 4 mesos. Al final d’aquest temps, les extensions tendeixen a descolocarse a causa del creixement del propi cabell. Per extreure- cal el nostre dissolvent ( DISOL ) i unes alicates ( P3 ) per afluixar les anelles posades per a la seva fixació.

 

Sangrà també ens ofereix un catàleg d’Adorns. 

SANGRA2

  • COMPLEMENTS PER CUES: Gaudeix dels “coleteros” més divertits , avantguardistes i únics del mercat perquè portar cua no sigui sinònim de ” avorrit ” .

 

  • DIADEMES: Gaudeix de les diademes més versàtils del mercat i aconsegueix looks únics

 

Demana més informació als nostres comercials de Renoir sobre aquest nou producte en el món de la perruqueria i realça la bellesa del teu cabell.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s