Only For Eyes

Only For Eyes és el tractament exclusiu per contorn d’ulls de SummeCosmetics.

Only for Eyes

Un tractament integral per contorn d’ulls concebut per tractar els signes d’envelliment d’aquesta zona tant especial i delicada. Actua de forma intensa i localitzada, tractant i prevenint de forma eficaç i respectuosa les arrugues, bosses i ulleres.

ONLY FOR EYES LAB, està format per:

  • BEFORE RENEWAL PEEL EYES: Gel renovador oxigenant amb enzims i alfahidroxiàcids . Millora l’oxigenació dels teixits , essencial per mantenir una eficiència i una renovació del metabolisme ( cel·lular, col·lagen , elastina , àcid hialurònic, complexió de la pell , to i suavitat ) . La pell recupera frescor i té un aspecte més jove. Equilibrada barreja de α i β hidroxiàcids amb papaïna i bromelamina , estimula la renovació cel·lular mitjançant una reacció ” controlada i respectuosa ” , per a un efecte exfoliant i blanquejant immediat i durador.
  • UP FIRMING EYES: Tractament regenerador que estimula la síntesi de col·lagen.Un efecte reafirmant i tensor. Fluid amb Argirelox i Liftoning Xpress , reafirma visiblement amb efectes immediats. Combat eficaçment les arrugues d’expressió per la revolucionària tecnologia dels seus principis actius , dirigint-se a dos factors fonamentals per a la relaxació muscular i atenuant les arrugues d’expressió : la reducció de l’alliberament d’acetilcolina i el bloqueig de l’entrada de Ions de calci.
  • DOWN DRENOLIGHT EYES: Tractament drenant i il·luminador per bosses i ulleres. Fluid amb Axolight , Eyeseril , Matrixil i extractes de Castanyer d’índies , Hamamelis i Calèndula . Redueix les bosses en tan sols 15 dies i manté la reducció mentre s’aplica. Redueix les taques fosques a través d’un innovador mode d’acció, centrant-se en dos enzims específics : TRP – 1 i tirosinasa . Aclareix i il·lumina . Acció Drenant i antiedematosa . Enriquit amb actius hidratants i calmants.
  • AFTER INSTANT EYES PERFECT:Gel descongestiu i tensor d’acció immediata. Redueix les bosses i arrugues en 2-3 minuts de forma evident.
  • AROUND GLOBAL CONTOUR EYES:Prevé i tracta eficaçment les arrugues, Línies d’expressió, flacciditat , bosses i ulleres. Fluid amb Eyeseril , Biomarina Collagen6 i Retinol . Combat eficaçment l’envelliment en el contorn d’ulls , restaurant el col·lagen a la dermis , atenuant les arrugues d’expressió i estimulant la reducció de les bosses . Reforça la barrera hidrolipídica , mantenint així la hidratació i el to cutani. Incrementa el to elàstic i reestructura la morfologia de la superfície en relleu micro – cutani.

Expositor Only for Eyes

  • PAUSE COLLAGEN EYES MASK: Allibera pèptids de col·lagen idèntics als de la pell , la mida i càrrega elèctrica li permeten que penetri en les capes més profundes, influint en el metabolisme cel·lular i en la regeneració tissular. L’alta concentració de col·lagen garanteix una transferència intensiva d’humitat a la pell. Les molècules de col·lagen natural afavoreixen l’aïllament de les arrugues.

collagen eyes mask

  • TOTAL EYE TREATMENT: Fluid amb Eyeseril , Biomarina Collagen6 i Retinol . Combat eficaçment l’envelliment en el contorn d’ulls , restaurant el col·lagen a la dermis , atenuant les arrugues d’expressió i estimulant la reducció de les bosses . Reforça la barrera hidrolipídica , mantenint així la hidratació i el to cutani. Incrementa el to elàstic i reestructura la morfologia de la superfície en relleu micro – cutani.

Total Eye Treatment

 

Un tractament pensat per realçar la teva mirada. Demana més informació als nostres comercials de Renoir i el protocol  que summecosmetics ha preparat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s