Acaba amb el Dolor!!

Moltes persones que pateixen dolor també presenten un estat d’ansietat que , en algunes ocasions condueix a una tensió muscular que augmenta el dolor i una resposta emocional negativa i així successivament , cadascuna perpetuant-se en l’altra en un cercle viciós que pot tornar-se un procés en espiral que , fins i tot , pot donar pas a una depressió.

Cv ens presenta  Ritual Pain: una tècnica de massatge que combina reflexologia , aromateràpia i argila, reforçada amb les propietats dels olis essencials . Un tractament molt efectiu per calmar el dolor en els casos de debilitat i tensions musculars . Però també patologies com el reuma , artritis o artrosi presenten una notable millora.

ritual pain cv

 

També CV ens presenta el seu bàlsam corporal amb efecte antiinflamatori per calmar el dolor.

√ Árnica √ Hipéric √ Harpagofit √Camamillaarticream2Proporciona un efecte tèrmic (calor-fred) suau i molt agradable. El seu ús diari ajuda a tractar el dolor muscular i a neutralitzar les molèsties articulars que produeixen patologies com l’artrosis, reuma o artritis.

És el complement perfecte per als assidus al gimnàs !! És un bon aliat per als esportistes, aplicat abans i després de la pràctica d’esport evita que la musculatura es sobrecarregui.

 

 

Demana és informació als nostres comercials de Renoir sobre els productes CV i els seus nous rituals.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s