Crema de Mans Arual

La Crema Arual va ser dissenyada inicialment com CREMA DE MANS , encara que a dia d’avui són moltes les utilitats i beneficis que se li han atribuït . Amb més de seixanta- cinc anys de producció continuada, segons reconeixen la majoria dels professionals encara no ha estat superada per cap altre producte equivalent.

arual

 

La Crema arual incorpora en la seva formulació derivats naturals de caràcter gras que contribueixen al manteniment de l’equilibri de la pell i li restitueixen les seves propietats protectores . Gràcies a la seva aplicació continuada , l’efecte emolient impedeix que la pell perdi la seva finor , suavitat i aspecte saludable.

Les seves utilitats són:

  • CREMA DE MANS : Ideal per a mans seques , aspres i clivellades , exposades a substàncies agressives ( detergents, dissolvents , tints de cabells , etc. ) i / o factors climàtics ( vent, fred , sol, etc. ) . Repara , regenerant la pell en profunditat , alleuja la sensació de tibantor , aconseguint una hidratació instantània i duradora. Presenta un excel·lent nivell d’absorció , evitant així la típica sensació llardosa de moltes cremes de mans. Com a resultat seves mans recuperessin elasticitat i suavitat .
  • CREMA CORPORAL : És recomanable l’ús freqüent de la Crema arual a la pell perquè aquesta conservi un estat d’hidratació òptim , i es mantingui fresca, llisa i suau . Incorpora en la seva formulació derivats naturals de caràcter gras que contribueixen al manteniment de l’equilibri de la pell i li restitueixen les seves propietats protectores . Aconseguint una pell suau i nodrida .
  • IRRITACIONS : ideal per a tot tipus d’irritacions cutànies . Per exemple es pot utilitzar DESPRÉS DE L’ AFAITAT o DESPRÉS DE LA DEPILACIÓ . La irritació es redueix i l’alleujament proporcionat és immediat i durador.
  • CREMADES DOMÈSTIQUES I / O ERITEMES SOLARS : la pell millora ràpidament i l’alleujament proporcionat serà instantani .

Un producte clàssic imprescindible!!

Distribuit a Andorra per Renoir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s