Cazcarra: Maquillatge Professional


Ten Image, és la més amplia i acurada línia de maquillatge professional. Una exclusiva gamma de productes de la més alta qualitat, per cobrir tot tipus de necessitat tant professional com a usuaris particulars.

SLIDER-TEN-IMAGE-756x456

Productes d’una qualitat excepcional, hipoalergènics, que respecten i cuiden la pell. Productes formulats amb nous i efectius principis actius, respectuosos amb la pell, que els confereixen propietats úniques i acabats excepcionals.

Maquillatges de llarga durada, que no necessiten retocs. Màxim rendiment amb la mínima quantitat de producte, assegurant la màxima rapidesa i comoditat d’aplicació.

  • SPF Protecció solar: per preservar la salut i finor de la pell de la cara, incorpora diversos graus de protecció solar a molts dels seus productes.
  • WATERPROOF: Formulacions que combinen polímers hidròfobs que repeleixen els líquids i els fan impermeables. Aquests productes són més duradors i resistents als canvis de temperatura i al contacte amb l’aigua, el suor o les llàgrimes.
  • La revolució HD – Tecnologia d’ Alta Definició. Acabat molt natural , sense renunciar a la més alta cobertura. Productes especialment creats per a maquillatges de cinema i televisió que , gràcies a la seva textura i rendiment , s’adapten perfectament a les necessitats del dia a dia . Perfectes per a qualsevol ocasió .

Un professional ha de ser molt exigent amb les seves eines de treball . Per això , els productes Ten Image han estat dissenyats per i per a experts en Imatge.

Distribuit a Andorra per Renoir. Demana més informació als nostres comercials i coneix el maquillatge professional de Cazcarra.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s