Nou Peeling Antiaging de Germaine de Capuccini

Capdavanters en la cosmètica mèdica, Germaine de Capuccini ens presenta el seu nou Peeling Antiaging de nova generació, per una pell amb “cero” defectes i “cero” imperfeccions.

descarga

Germaine de Capuccini Synergyage Clinical és una línia de productes cosmecèutics professionals. Formulacions eficients i segures, d’altes concentracions i clínicament avançades, que atenen a la perfecció de les necessitats cosmètiques de la pell sota l’enfocament professional de la cosmètica mèdica.

La línia es classifica en les següents arees:

  • CLINICAL. Amplia gamma de productes cosmecèutics, destinats a actuar de manera sinèrgica amb els tractaments mèdics-estètics ajudant a optimitzar i allargar els resultats. La novetat en aquesta gamma és el PURE RETINOL 1.0. CONCENTRAT FACIAL. Una solució oliosa altament concentrada formulada a base de Retinol pur a 1.1% amb unja poderosa acció anti-arrugues. Aquesta base potent de retinol procura una intensa renovació cel.lular i augment de la producció de col.lagen per aconseguir una pell llisa, suau i lluminosa. Amb una acció renovadora cel.lular i una acció estimuladora del col.lagen.

 

  • CLINICAL PEEL. Sistema de peelings químics superficials de us professional. Un enfoc innovador i exclusiu de peeling dermatológic que concentra la màxima eficacia antioxidant i renovadora mentres assegura a la pell una óptima tolerància i seguretat. Millorant de manera espectacular arrugues, flacidesa, hiperpigmentació, pell desvitalitzada, pell sensible i pell seca. superant els inconvenients dels peelings tradicionals per la seva alta tolerància cutanea, podent -la utilitzar tot l’any i a tot tipus de pell. Sistema peeling en dos passos: Aplicació Àcid Lactobiónic + Aplicació Àcid Felúric

Aox-System (1)

  • POST-CLINICAL: Fórmules dermocosmètiques per utilitzar especificament desprès de procediments mèdics-estètics per ajudar a protegir i recuperar la pell. INTENSIVE RELIEF GEL DERMO-PROTECTOR HIDRATANT, gel que actua com a barrera protectora hidratant i ajuda a la regeneració natural de la pell creant l’entorn òptim per a la ràpida recuperació de la pell desprès d’un peeling o un altre tipus de procediment estètic agressiu que comporti una repitelització. UV + FR BLOCK SPF50 EMULSIÓ FLUIDA PROTECTORA UV & POLUCIÓ.  És una emulsió multi‐protectora que incorpora un sistema de triple protecció anti‐oxidant per fer front al dia a dia urbà. ‐ Protecció UVA i UVB ‐ Protecció front la  contaminació ambiental   ‐ Protecció front a canvis climàtics . UV+FR BLOCK SPF 50  està enriquida amb  polipèptids biológicament actius d’alta eficacia calmant i reparadora.

 

Demana més informació als nostres comercials de Renoir sobre els nous productes i el pas a pas.

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s