Sun Protection

Massada The Natural Therapy és un concepte nou en el món de la bellesa i la cura personal amb exclusius productes 100% naturals que neixen al laboratori de Massada a partir del millor de la natura, ens presenta la seva linea Sun Protection.

sun protection

  • PROTECTOR SOLAR FACIAL ANTIAGING (SPF 50+)  Proporciona una alta protecció front les cremades solars i l’envelliment prematur de la pell gràcies a la seva combinació de filtres orgànics, inorgànics i biològics amb actius naturals.   Amb pigments naturals que eviten la sensació de “màscara blanca” , el que la fa ideal per a  ús diari de cara i coll. Resistent a l ‘aigua.
  • LECHE SOLAR FACIAL Y CORPORAL DE ALTA PROTECCIÓN (SPF 30+) Protegeix la pell de les radiacions solars, prevenció  del deteriorament cel.lular i manté la pell hidratada.  Rica en extractes de plantes como la jojoba, aloe, sésam… i vitamina A, donant propietats preventives i protectores. Resistent a l’aigua.  Es ideal per protegir les pells de fototip baix (I y II) en les primeres exposicions al sol,  així com les delicades pells dels bebés.
  • LECHE SOLAR PIELES SENSIBLES (SPF 15+) Especialment indicada per pells fràgils i delicades. Rica en extractes de plantes com la camamilla (calmant), jojoba (hidratant) aloe (hidratant i regeneradora) rosa… que mantenen la hidratació de la pell, la protegeixen i  prevenen l’envelliment  cel.lular.
  • LECHE SOLAR (SPF 8-10) Protecció per pells resistents al sol. Hidrata i ajuda a prevenir  les taquess i l’envelliment  per acció solar. Ideal per pells ja bronzejades o fototips solars alts (II i III)
  • PRESOLAR ACELERADOR DEL BRONCEADO: Afavoreix, accelera i perllonga un bronzejat daurat, retardant l’envelliment de la pell.
  • AFTERSUN: Calma i hidrata la pell, regenera els eritemes solars i ajuda a perllongar el bronzejat. amb extractes de camamilla , calèndula i rosa mosqueta, es una crema d’acció calmant, regeneradora i hidratant.

Demana més informació sobre els productes Sun Protection de Massada i prepara la teva pell per aquest estiu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s