Tractaments Corporals de Germaine de Capuccini.

Preparat per l’estiu amb els tractaments corporals de Germaine de Capuccini i els seus productes de la linea Perfect Forms.

  • Reafirmant de braços: Amb extracte de plancton, ingredient biotecnológic que imita l’efecte de l’exercici físic de resistència, i el  silici orgànic, crucial per la formació de fibres de col.làgen i d’ elastina.
    A cabina,  Firm & Tone Arms, el primer tractament per uns braços més ferms i tonificats. El tractament  combat  la desestructuració de les fibres de col.làgen i elastina i la manca de tonicitat muscular. A casa el tractament continua amb la crema corporal de textura suau Up & Tone Arms, como un reforç sobre la flaccidès localitzada en la cara interna dels braços.

Nuevos productos Perfect Forms,d e Germaine de Capuccini

 

  • Fitness Partner Slim Xtrem, contra la cel.lulitis global, desde casa. Germaine de Capuccini uneix la seva cosmètica reductora amb els Shorts Pro-Fit confeccionats a base de teixits remodelants de tecnologia Ir Smartex, per aconseguir una silueta perfecte i amb efecte push-up. Actua sobre les zones més difícils: abdomen, malucs, glutis, cuixes, genolls,… Estilitzant amb una silueta més lleugera gràcies a la reducció d’acumulació de líquids. Combinat amb el tractament anti-cel.lulitic reductor Slim Precision Out Solution, formulat amb ingredients naturals que disminueixenles acumulacions de greix degut a la retenció de líquids .

Nuevos productos Perfect Forms,d e Germaine de Capuccini

 

  •  Slim Starter Night. Germaine de Capuccini ha creat un tractament cosmètic reductor concentrat que combat la cel.lulitis més resistent aprofitant el ritme biológic nocturn. Un booster corporal reductor d’acció nocturna que ataca la cel.lulitis localitzada. Actúa augmentant la combustió de greixos i gràcies a la seva aplicació en spray, penetra ràpida i  profundament. Una potent combinació d’extractes vegetals i d’algues: Buxus Sinica, Pimpinella Anisum i Plancton.Amb l’ús continuat d’aquest producte aconseguim una pell més llisa, ferma i elàstica.

Nuevos productos Perfect Forms,d e Germaine de Capuccini

 

Demana als nostres comercials de Renoir els teus aliats perfectes de Germaine de Capuccini per aconseguir una silueta perfecte per aquest estiu.

Anuncis

2 pensaments sobre “Tractaments Corporals de Germaine de Capuccini.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s