STOP ALS POLLS!

Es ben coneguda l’eficacia dels Olis Essencials contra els polls.

Mondeconatur ens ofereix la solució més Natural, suau i efectiva contra els polls amb els seus productes amb l’Oli Essencial d’Arbre de Te.  • Oli Essencial d’Arbre de Te: Ideal per tractar malaties víriques de la pell i tractament natural contra els polls, herpes,…En el tractament contra els polls, aplicarem unes gotes d’oli essencial directament sobre el cabell, el taparem amb una gorra de plàstici el deixarem actuar vint minuts. Si utilizem en el rentat diari un xampú a base d’oli essencial de te estarem protegits contra les plagues de polls.

  • Gel-Xampú d’Arbre de Te: Fungicida, antiséptic, gran regenerador de la pell. Compost per olis essencials biológics d’arbre de te, llimona, pachulí i lavanda. Imprescindible per a la higiene diaria de les persones que acudeixen a gimnasos o piscines públiques.

Demana més informació als nostres comercials de Renoir sobre els productes  Mon.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s