EQUIPS EN APARATOLOGIA ESTÈTICA ALS MILLORS PREUS

Comercial Renoir posa a la teva disposició Equips de Sorisa de Show Room o 2ª mà fins a un 50% de descompte, o lloguer mensual amb opció de compra a partir de 200€.

 

 •  BODYTER PREMIUM: REMODELACIÓ CORPORAL. Equip de Termo-Estimulació I Electroporació corporal especialmente dissenyat per proporcionar l’exclusiu efecte TriActif. Un innovador mètode bassat en la combinació simultània de tres funcions de treball (TERMOACTIF, ESTIMULACIÓ i ELECTROPORACIÓ) que garanteix i maximitza la qualitat dels resultats obtinguts. Resumen BODYTER Premium

 

 •  DEEPHEAT: LES PROPIETATS REGENERATIVES DEL CALOR. Equip de radiofreqüència capacitiva per tractaments facials i corporals. Deepheat permet multitractaments combinats amb productes cosmètics, sent una solució eficaç per combatre la flaccidesa. Cat_Deepheat

 

 •  SKINLIGHT: LA FORÇA DEL DIAMANT I LA PURESA DE LA LLUM, CONTRA EL PAS DEL TEMPS.  El SKINLIGHT és un equip dissenyat per tractaments facials que combina diferents tècniques per resoldre les principals alteracions de l’estètica facial: flaccidesa, arrugues, alteracions del pigment i hidrataciò de la pell. Combina drenatge amb vaccum, dermo-abrasió amb puntes de diamant, electroporació, fotoporació, fototerapia i crioterapia per un tractament facial. triptico_new_Skinlight

 

 •  CRY-0: LA REMODELACIÓ CORPORAL SOTA CERO.  CRY-0 és l’equip de Sorisa per el tractament del teixit adipòs localitzat combinant la crioterapia i el massatge vibratori, obtenint resultats des de la primera sessió.TRIPTICO CRY-0

 

 •  ACCURA: UNA NOVA PELL.  Accura és un equip multifunció per tractaments facials que incorpora: Alta Freqüència(AF), Termo AF, Electroporació i Lifting. Permetent tot  tipus de tractament facial , incloent programes  preestablerts per: Equilibri pell grassa, Reafirmant, Antiaging, Pell sensible, Higiene Facial, Hidratació.CAT_ACCURA 

 

Demana més informació als nostres comercials de Renoir o consulta els arxius adjunts  i no deixis passar l’oportunitat de treballar amb aparatologia estètica de primera qualitat a preus irrepetibles.

 

 • Equips fins a 50% de descompte

  Lloguer amb opció a compra a partir de 200€ mensuals

   

   

   

   

   

   

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s