Cuida les teves mans

En arribar l’hivern les mans necessiten una cura especial. A Renoir trobaràs diferents productes que s’adaptaran a les teves necessitats.

Tres propostes per cuidar les teves mans aquest hivern: Germaine de Cappuccini amb la seva fórmula hidratant joventut, CV Primary Essence formulada amb olis essencials 100% vegetals, Arual la crema reparadora de tota la vida.

AGELESS HANDS DE GDC: Crema de mans hidratant de joventut. Exclusiva fórmula avançada que protegeix, repara i hidrata profundament la pell de les teves mans per mantenir la seva joventut per més temps.

Fórmula: Prosina, Emolient compost per Ceramides, Àcid Salicílic, Alantoïna, Proteïnes de Llet, Filtres UVB.

ageless-hands-crema-de-manos-hidratante-de-juventud GDC

HAND RENEW DE CV: Regenera i protegeix la pell del pas del temps i de les taques. Amb protecció SPF15. Enriquida amb oli essencial de mirra que és un gran regenerador de la pell i de les ungles, pel que és molt recomanable per a ungles estellades o que parteixen amb facilitat. La seva textura no grassa s’absorbeix ràpidament.

Principis actius:
Oli d’ametlles, oli de rosa mosqueta 100% pur i oli essencial de mirra.

CV MANS

 

CREMA DE MANS ARUAL: Ideal per a mans seques, aspres i esquerdades, exposades a substàncies agressives (detergents, dissolvents, tints de cabells, etc.) i / o factors climàtics (vent, fred, sol, etc.). Repara, regenerant la pell en profunditat, alleuja la sensació de tibantor, aconseguint una hidratació instantània i duradora. Presenta un excel·lent nivell d’absorció, evitant així la típica sensació llardosa de moltes cremes de mans. Com a resultat seves mans recuperessin elasticitat i suavitat.

captura-de-pantalla-2014-02-06-a-la(s)-17.19.25_200x200Demana més informació als nostres comercials de renoir sobre aquest diferents productes i tria el que més s’adapti a les teves necessitats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s