Crema Premier GNG

Germaine de Capuccini ha arribat fins a la intimitat dels gens per fer marxa enrere en el temps a través d’una acció multigènica, amb la pretensió de revertir l’envelliment de les cèl·lules.

THE CREAM GNG aporta a la pell un còctel de principis actius totalment avantguardista capaç de rejovenir la pell i dotar-la d’un perfil genètic de joventut.

ESP Newsletter GNG

Composició:

  • GENAGE-CONFIDANT:  Un extraordinari complex amb un demostrat nivell d’eficàcia, compost per actius d’origen vegetal d’acció multigènica. El seu èxit rau en una innovadora estratègia que influeix en la “edat de les cèl·lules de la pell”.
                        GENAGE-CONFIDANT

GENAGE-CONFIDANT activa el gen de la telomerasa, un enzim la funció és afegir al cromosoma els fragments d’ADN que el telòmer perd en cada divisió cel·lular.

GENAGE-CONFIDANT redueix l’activitat dels microARN que bloquegen la síntesi de col·lagen i elastina, permetent que la cèl·lula restauri la matriu extracel·lular envellida.

 

  • LPA: poderós actiu que “entrena” a la pell, des del més profund de l’epidermis fins a la superfície, per treure-li el màxim rendiment a la seva funció de barrera protectora.
  • COMPLEX MULTI-LAMELAR FORMAT PER CERAMIDES: que activa i protegeix els sistemes naturals d’hidratació.
  •  ÀCID HIALURÒNIC D’ALT PES MOLECULAR: manté el nivell d’hidratació de la pell durant tot el dia i li confereix gran suavitat.

 

Una sola aplicació ja convenç. Des del primer contacte amb la pell, es percep immediatament una millora significativa. Un resultat que es perllonga en el temps gràcies a que els seus actius penetren fins a l’interior i actuen en profunditat. Els signes d’envelliment es redueixen dràsticament. La pell es regenera, es mostra visiblement rejovenida.

Demana més informació als nostres comercials de Renoir o consulta el següent arxiu Spanish int Retail Brochure The Cream 2014

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s