Nou Body Beauty In-Fusion

Germaine de Capuccini  amb Body Beauty In-Fusion canvia la tendència dels tractaments corporals, la clau resideix en la seva tecnologia: dues formes cosmètiques que composen aquesta In-fusió de bellesa corporal

body in-fusion

ACTIVE IN-FUSIÓ FORMULA (pols) Una textura “batuda” única, que permet ser exposada durant un temps després de ser treballada aconseguint que els actius penetrin millor i més ràpid en la pell. Gràcies a la seva composisió amb turmalina millora l’absorció dels principis actius i ajuda al drenatge i detoxificació corporal.

ADDITIONS (concentrat) Concentrats corporals rics en actius i d’eficaç penetració, cadascun d’ells corresponents a un problema específic, han de facilitar que cada persona adapti  el seu tractament atenent unes necessitats concretes: remodelar, drenar, reafirmar, tensar …

  • LIPO ATTACK ADDITION. Crema greixos.
  • DRAIN BOOSTER ADDITION. Circulació.
  • LIFT ACTION ADDITION. Reafirmant.

Dues originals formes cosmètiques que combinades en la proporció adequada són capaços de vehicular de manera més ràpida i eficaç el major nombre d’actius fins a l’origen dels problemes a tractar, obtenint uns resultats satisfactoris a tots els nivells.

Descobreix el VALOR AFEGIT BODY BEAUTY IN-FUSION:

Altament especialitzats. adequant encara més el tractament a les necessitats de la clienta mitjançant l’ús de vials específics.

Econòmic. Un tractament ràpid, senzill i econòmic que pot ajudar als nostres clients a rendibilitzar els seus negocis oferint un cura corporal anti-edat molt complet.

Nou. La seva forma cosmètica juntament amb l’exclusiu mètode de treball, i les eines utilitzades com ROLL & LIFT el converteixen en un tractament corporal únic.

Nous tractaments específics: Braços i pits.

Demana més informació als nostres comercials de Renoir sobre aquests nous productes i el seu protocol de treball.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s