O2 Therapy

Oxigenoterapia és la darrera revolució de la medicina i l’estètica a nivell mundial. Coquette incorpora al tractament capil.lar l’ ÓXIGENOTERAPIA.

coquette-O2

Els cabells deteriorats per treballs tècnics, agressions mediambientals, febles i desfibrats, opacs i sense elasticitat, recobren les propietats perdudes amb O2 Therapy.
Aporta gran quantitat i varietat de principis actius -Methyopéptid , Ácid Hialurónic, Colagen, Elastina, Fito-óleos (Jojoba, Germen de Blat, Rosa deMosqueta), y NHF (Complexe Hidratant Natural)- que actuen reparant els danys existents a la fibra capil · lar, potenciant la regeneració dels cabells des del bulb i cuir cabellut, oxigenant i activant l’activitat cel · lular.

  • Tractament SHOCK: Actuació profunda sobre els problemes del cabell. Aportem la major quantitat dels principis actius
  • RECUPERACIÓ CAPIL · LAR: Actuació intensa i progressiva de regeneració capil · lar. Aportem els principis actius de la Oxigenoterapia.
  • POST TREBALLS TÈCNICS: O2 Therapy equilibra els nivells de PH i porositat. O2 Therapy és un tractament idoni després de treballs tècnics com decoloració, color, permanents o allisats. La seva varietat i alta concentració de principis actius aportaran a la fibra capil · lar unes propietats d’elasticitat, brillantor i tacte excepcionals. El col · lagen i àcid hialurònic creen un efecte real de farciment i lifting capil · lar. Els colors seran més lluminosos, duradors i els rínxols més flexibles.
  • MANTENIMENT de Tractament de Shock de Oxigenoteràpia i d’altres tractaments com Botox i KERATINES.
  • ELIMINACIÓ PICORS/CREMORS DEGUT A TINTS I DECOLORACIÓ 

Demana més información als nostres comercials de Renoir per conèixer millor aquest novedòs producte i els seus protocols d’aplicació profesional o consulta el següent arxiu O2 CATALOGO GENERAL

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s