Indiba Therapy

ACCELERA LA CURACIÓ I REDUEIX EL DOLOR

INDIBA ® Therapy ha demostrat tenir un èxit particular en patologia Sub-aguda, aguda i crònica dins l’àmbit de la Medicina de l’Esport, Fisioteràpia i Rehabilitació.

La Tecnologia patentada de INDIBA ® es basa en equips que generen les ones de ràdio freqüència, a una freqüència de 448 KHz. L’equip funciona en dos modes diferents: capacitiu i resistiu, per mitjà de dos tipus diferents d’elèctrodes. L’elèctrode capacitiu està recobert amb un material aïllant de poliamida, i el tractament es concentra en els músculs i teixits tous. L’elèctrode resistiu no està recobert de manera que les càrregues de s’agrupen en la part més resistent del sistema musculoesquelètic (ossos, tendons i lligaments).

A diferència de moltes altres formes d’electroteràpia, els beneficis de la INDIBA ® Therapy deriven del fet que el corrent no es transmet per contacte directe, sinó pel moviment d’atracció i repulsió de càrregues elèctriques. Aquesta acció crea una estimulació intensa a nivell cel · lular, provocant els processos de reparació natural del cos. La bioestimulació dels teixits genera vasodilatació amb un augment en el flux sanguini que provoca la reducció del dolor, disminució de la tensió muscular i el drenatge d’edemes.

Consulta als nostres comercials de Renoir sobre els equips de INDIBA i tots els seus avantatges.
A la pàgina http://www.indibaactiv.com/es/ trobaràs més informació de la tecnologia Indiba i com els grans de l’esport l’utilitzen.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s