Pressoteràpia Intel · ligent: IMPRESS-240 de Sorisa

La pressoteràpia intel · ligent IMPRESS-240  de Sorisa és el mètode terapèutic més eficaç per a l’activació del sistema circulatori de retorn (venós i limfàtic), estimulant la reabsorció dels fluids intersticials i el seu drenatge cap als mecanismes de filtració de l’organisme.
IMPRESS_Poster
Està indicat en el tractament d’edemes venosos i limfàtics de diverses causes, cel · lulitis, trastorns tròfics deguts a alteracions circulatòries, així com en la prevenció de trastorns circulatoris i en el manteniment d’una correcta circulació de retorn.

Permet realitzar tractaments de pressoteràpia personalitzats oferint la possibilitat de regular els següents paràmetres: temps d’inflat, temps de repòs, temps de tractament, seqüències d’inflat i la pressió assolida en cada compartiment. L’equip disposa de 6 maneres diferents de tractament, cadascun d’ells amb 9 programes prefixats.

Coneix tots els beneficis per la salut i la bellesa de la pressoteràpia i demana més informació als nostres comercials de Renoir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s