Skinlight: Equip multifunció facial de Sorisa

SORISA ha dissenyat SKINLIGHT, la nova referència mundial en equips multifunció específics per als diferents tractaments antiaging.

equipo-skinlight-de-sorisa-multifuncion-facial-antiaging-

La combinació de les diferents tècniques: dermoabrasió amb punta de diamant, vacuum, electroporació, fotoporación, fototeràpia i crioteràpia, fan del SKINLIGHT l’equip més polivalent del mercat per a la resolució de les principals alteracions de l’estètica facial com són la flacciditat, les arrugues , les alteracions pigmentàries i els problemes derivats de la deshidratació cutània.

SKINLIGHT ha estat dissenyat, per esdevenir la referència de qualsevol cabina facial, com l’eina més rendible indicada per pal · liar de forma efectiva els signes del pas del temps. Les avantatges d’aquest equip son:

  • Equip multifunció, 6 tècniques en un sol equip.
  • Compacte i funcional
  • Màxima higiene
  • Dermoabrasió cutània per punta de diamant
  • La màscara HydroCare
  • Màxima rendibilitat amb el tractament amb cosmètics

Principis tecnològics desenvolupats per SORISA :

DERMOABRASIÓ : Gràcies a les propietats físiques de la pols de diamant , i mitjançant el capçal metàl · lic de succió , SKINLIGHT aconsegueix una exfoliació i una abrasió controlada de la pell més ràpida i eficaç . Amb aquesta funció , SKINLIGHT és una solució per a professionals que desitgin dur a terme i amb èxit tractaments de : peeling facial , estries , queratosi , cicatrius d’acne , pells seborreiques , prevenció i tractament de l’envelliment cutani , arrugues i hiper – pigmentacions .

DRENATGE : SKINLIGHT permet la utilització dels capçals de succió amb punta de tefló per a la realització de drenatge facial , altament adaptable a les diferents superfícies de la cara per obtenir diversos efectes :

· Activació de la circulació sanguínia .
· Drenatge .
· Reducció de l’excés de sèu en els porus .
· Facilitar l’extracció de barbs .

ELECTROPORACIÓ : SKINLIGHT també disposa d’un capçal d’electro -poració , per a l’aplicació de tractaments antiaging amb el cosmètic de SORISA DermActif , presentat en rolons sol ús , especialment dissenyats per a aquest procés . En el procés d’electroporació , els corrents d’ Mitja Freqüència Modulada ( MFM ) , produeixen l’obertura transitòria de microporus a la capa externa de la pell i en la membrana cel · lular , permetent la vehiculització de cosmètics cap als diferents estrats de la pell .

Gràcies a aquest tractament s’aconsegueix una òptima hidratació cutània , microestimulació vascular cutània i efectes antiaging en poques sessions , sent una alternativa molt eficaç i indolora a la mesoteràpia amb agulles .

FOTOPORACIÓ , FOTOELECTROPORACIÓ i FOTOTERÀPIA : SORISA ha incorporat a SKINLIGHT una màscara rígida especialment dissenyada per a l’aplicació de llum LED vermella 617nm pel seu efecte estimulant en la síntesi de col · lagen i vasodilatador ( fototeràpia ) , i la seva capacitat de vehiculització de cosmètic a través de la pell ( fotoporación ) , i corrents MFM ( electroporació ) , per a un protocol combinat amb l’aplicació tòpica de la màscara de gel HydroCare .
HydroCare conté entre altres principis vitamina E l’efecte antioxidant té una gran capacitat d’hidratació de l’epidermis , i de prevenció d’arrugues .

CRIOTERÀPIA : La crioteràpia consisteix en l’aplicació de fred sobre l’organisme per aprofitar els seus efectes des- digestius , tonificants i tensors de la pell , i així poder aconseguir els efectes antiaging desitjats com són la reafirmació i descongestió de la pell .

MESURAMENT DE HIDRATACIÓ : Per poder comprovar l’efectivitat del tractament i conèixer el grau d’hidratació de la pell , es recomana el seu mesurament tant abans com després d’una sessió .

Si dessitgeu més información sobre l’equip podeu consultar al següent enllaç de Sorisa  http://www.sorisa.com/esp/ficha_prod.cfm?sec=2&producto=1625&gama=1&tipo=1&orden=1

o informat als nostres comercials de Renoir per Andorra

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s