Endermologie: LPG

COM FUNCIONA ENDERMOLOGIE?

El tractament  és realitza per un professional amb l’ajut dels equips Cellu M6, LIFT M6 o LIPO M6. La Endermologie permet tractar diferents zones tissulars amb un camp d’aplicació molt ampli.

images

Els capçals de tractament equipats d’ROLL (rodets) o de LIFT (clapetes) palpen delicadament el teixit cutani i permeten tractar d’una manera 100% natural i perfectament localitzades les diferents zones del cos i de la cara segons el principi de mecano transducció.

techniques-roll-lift
La mecano transducció és un principi d’acció reconegut i validat per la comunitat científica mundial: una estimulació mecànica realitzada en la superfície de la pell dirigint un senyal en profunditat a les cèl · lules (ex.: adipòcits i fibroblasts) per tal de provocar una resposta fisiològica (ex.: activació de la producció de col · lagen i elastina, o activació de la lipòlisi).

  • TECNOLOGIA ROLL: Els dos rodets (corrons) motoritzats i independents (Patent LPG) tracten delicadament la pell mitjançant 3 sentits de rotació en funció dels objectius desitjats. Els diferents plecs realitzats permeten tractar nombrosos teixits: cel.lulítics, adiposos, edematosos, fibrosos, adherents, inflamatoris, fins, fràgils i relaxats.
  • TECNOLOGIA LIFT: Pels seus micro-pinçaments, els capçals LIFT (Patent LPG) creen una ona tissular que estimula delicadament la pell. En funció de la freqüència de pinçament de les clapetes LIFT (4, 8, 16 pinçaments per segon) i de la força d’aspiració escollida, els capçals LIFT generen estímuls diferents per als seus objectius estètics i terapèutics necessaris. Aquestes freqüències d’acció permeten tractar diferents teixits: edematós, fibrosos, cicatricials, arrugats, fins, fràgils i relaxats.

A QUI VAN DIRIGIDES LES TÈCNIQUES LPG? A tots i totes aquells que…

  • Busquen un punt mig  entre les tècniques molt suaus e ineficients i aquelles massa invasives i arriscades.
  • Creuen que és massa d’hora o massa tard per pensar en tècniques més agressives.
  • Volen incrementar permanentment i naturalment el seu potencial de pèrdua de pes i  joventut.
  • Creuen que tenir cura de si mateix es combina amb el benestar i la relaxació.
  • Entenen que, com els músculs, la pell necessita exercici, una dieta equilibrada i cosmètics adequats.
  • Han entès que l’esport intens i la dieta baixa en calories no són suficients per desfer-se del greix i la cel.lulitis.
  • Volen la imatge  que  els encanta, no la d’un (a) un altre refeta, congelada i sense expressió
  • Volen una atenció d’alta tecnologia, però d’una bellesa sana, natural i responsable.

 

Si tot això t´ha semblat interessant no dubtis més a demanar informació sobre els equips Endermologie LPG als nostres comercials de Renoir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s