Tractament Facial Personalitzat MyCODE

MyCODE és un nou i revolucionari concepte, creat per Summecosmetics, concebut per prevenir i corregir de forma específica els efectes que provoca l’envelliment cutani a la cara, coll i escot, personalitzant cada tractament.
Sis concentrats facials formulats amb actius altament efectius, que actuen directament sobre els diferents problemes en el procés d’envelliment de la pell.

mycode1

  • 01 OXYGEN CODE: Concentrat iluminador
  • 02 DNA DEFENSE CODE: Concentrat  Reparador
  • 03 NUTRITION CODE: Concentrat Protector
  • 04 BRIGHTENING CODE: Concentrat Unificador
  • 05 DENSITY CODE: Concentrat  Redensificador
  • 06 LIFTING CODE: Concentrat Allisador

MyCODE_PROFESSIONAL LAB és un cofre laboratori, que conté tot el necessari perquè el professional pugui CREAR, per a la seva aplicacion en cabina el tractament facial més apropiat a les necessitats del client, segons el seu tipus de pell, època de l’any i situació. Es poden barrejar fins a tres concentrats específics, arribant a dissenyar centenars de combinacions diferents. Creat per a una utilització tant manual com amb diversos equips d’electroestètica com l’electroporació.

mycode

MyCODE_SPECIFIC SERUM és un Fluid Facial formulat amb Matrixyl i Silici Orgànic pensat per tractar els efectes del pas del temps a la cara, coll i escot, combinant la base del sèrum amb els concentrats específics seleccionats pel professional en funció de les necessitats del client.

mycode-pack

Demana més informació als nostres comercials de Renoir  i coneix la revolució en els tractaments facials , un Códig de Bellesa Unic i Personalitzat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s