Cura de Mans i Ungles

Gaudeix d’aquesta nova gamma de productes Thuya amb el nou Kit
Cura de Mans i Ungles amb oli d’Argan, i emporta’t de regal un pràctic necesser de viatge.

bodegon_argan_oil3

  • El nou oleogel exfoliant mans amb oli d’argan de Thuya ofereix dos tractaments en un: realitza un peeling anti-aging sobre la pell i durant l’aplicació la seva textura es converteix en una emulsió hidratant. L’oli d’argan suavitza i aporta brillantor a la pell, a la vegada que la protegeix de les agressions externes i cremades de sol.
  •  Nou enfortidor d’ungles amb oli d’Argan, que reestructura i endureix les ungles. És altament recomanat per a la cura d’ungles trencadisses, les nodreix i protegeix contra les agressions externes.

argan

Trobaràs més consells de bellesa per unes mans perfectes per una ocasió especial i com fer unes unges “sophisticated” especial nuvies en el següent enllaç http://www.thuya.com/professional/pdf/Thuya_News_Primavera_Verano_2013.pdf

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s