CREMA NIGHT DE TIMEXPERT SRNS

Timexpert SRNS està basat en l’exclusiu:
Sistema Regenerador Natural sincronitzat
Durant el dia es defensa, durant la nit es repara

Dormir no és un temps improductiu per a la cura de la nostra pell. Durant el son la reparació cel · lular s’activa aconseguint la seva màxima activitat.

Res millor que un cosmètic específic que ajudi a promoure les funcions de regeneració i reparació.

Imagen1

En aquest nou tractament l’acció cosmètica es dirigeix ​​a la nit  i contribueix a retornar a la pell la seva pèrdua diària d’energia, imprescindible per millorar les funcions bàsiques de restauració i revitalització, la pell es repara i el Capital Estrès es recupera del desgast patit durant el dia .

  • Zinc-Glycine Complex estimula la síntesi d’un antioxidant intracel · lular, la metal · lotioneïna, que reforça la capacitat de neutralització dels queratinòcits enfront dels ROS, augmenta la resistència de les cèl · lules de la pell enfront del estrès oxidatiu induït per la radiació UV preservant el Capital Estrès i prevenint així l’envelliment de la piel. Ingredient premiat IFSCC, clau en Timexpert SRNS
  • Extracte de Euglena Gracilis L’extracte obtingut d’aquest microorganisme és un estimulant cronobiológic font de vitalitat cel · lular per a la pell. Aporta un “reforç extra”, un suplement d’energia que li permet maximitzar la seva reparació i regeneració nocturna.

Demana més informació Tècnica sobre la linia complerta de SRNS i aquesta nova crema Night als nostres comercials de Renoir

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s